Informatie

Wanneer u kiest voor een perfecte uitvoering van al uw bouwprojecten, waarbij vakmanschap, maatwerk en kwaliteit voorop staan, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteitseisen te stellen aan zowel het materiaalgebruik als de uitvoering en verzorging van onze projecten, waarbij oog voor detail niet vergeten wordt. Specifieke werkzaamheden worden door ons aan vakkundige onderaannemers uitbesteed, waardoor wij kunnen instaan voor uw tevredenheid over het eindresultaat.

Voor een eerste ori๋nterend gesprek nemen wij graag uitgebreid de tijd, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken en te allen tijde kunt rekenen op een deskundig advies. Door onze flexibiliteit is het voor u mogelijk zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren, waardoor u kunt besparen op kosten van bijvoorbeeld sloopwerkzaamheden of het afgraven van grond. Op basis van dit gesprek bieden wij u de offerte aan.

Tevens is het mogelijk om voor u in samenwerking met onze architect de bouwkundige tekeningen, constructieberekeningen, alsmede de aanvraag voor de benodigde vergunningen te verzorgen.

Afspraken worden nagekomen, met als uiteindelijk doel het afleveren van een project waar u m้้r dan tevreden over bent. Wij beschouwen mond-tot-mond reclame dan ook als de beste reclame voor ons bedrijf.